Delta Marina Social Club

Delta Marina Social Club

In 2020 is de Delta Marina Social Club opgericht. Het doel van deze club is het organiseren van jaarrond evenementen en bijeenkomsten voor ligplaatshouders en chaletgasten.  Zo kunnen gasten elkaar makkelijker ontmoeten en vaker spreken.

Afgelopen twee jaar zijn er verschillende evenementen georganiseerd zoals een marifoniecursus, sneukeltocht, dagtrip naar Middelburg en een wandeling door Westenschouwen. Ook voor dit jaar staan weer een aantal evenementen op de planning. Het bestuur is namelijk niet stil blijven zitten. De drive is om dit jaar en in de toekomst leuke evenementen te organiseren voor jong en oud.
Voor €25 bent u al lid en helpt u de Delta Marina Social Club om dit initiatief verder uit te bouwen.
 
De clubavonden zijn gepland op de volgende vrijdagavonden:
 
29 juli vanaf 19:00 tot circa 22:00 uur
26 augustus vanaf 19:00 tot circa 22:00 uur
23 september vanaf 19:00 tot circa 22:00 uur
 
Tijdens deze clubavonden betaalt u via een bonnetjessysteem. DMSC biedt een versnapering aan. Het is mogelijk om deel te nemen aan de jeu-de-boules competitie. (eigen ballen meebrengen)
 
Lid worden van de Delta Marina Social Club? Schrijf u in via het onderstaande inschrijfformulier. Het ingevulde formulier kan gemaild worden naar nancytruyens@nancompany.be of worden afgegeven op het havenkantoor.

 

Inschrijving DMSC NL  Inschrijving DMSC FR  Inschrijving DMSC ENG   Inschrijving DMSC DE